Kontakt


Testmanden

Har du brug for hjælp med rekruttering? Ring eller skriv til os, så matcher vi dig med en af vores dygtige konsulenter. Vores team står klar til at assistere dig med at finde de rette kandidater til din virksomhed.

Telefon: 70 22 92 22
Mail: mail@testmanden.dk

Vi er på vej til at få konsulenter i 16 hovedbyer i Jylland og på Fyn.

Hovedkontor:
Barfredsvej 97
9900 Frederikshavn

LÆS MERE OM GUNNAR

Gunnar startede TESTMANDEN op i 2011, med ønsket om at kunne tilbyde en objektiv partner til virksomheder i med rekrutterings- eller udviklingsbehov.

I stedet for at være bunden til én bestemt udbyder af persontest, som det ofte er tilfældet, skulle TESTMANDEN kunne vælge imellem alle markedets bedste persontest og bruge den bedst egnede til situationen. TESTMANDEN skulle ligeledes være til at stole på. Jysk troværdighed med kvalitet til fornuftige priser.

Sidst men ikke mindst skulle møder med TESTMANDEN foregå i et afslappet og uhøjtideligt miljø.

Med en baggrund som mangeårig Direktør for den danske afdeling af Skandinaviens største udbyder af profil- og dialogværktøjer, Garuda AS, er det svært at finde en mere erfaren rådgiver til både rekruttering af nye medarbejdere, og til leder- og organisationsudvikling end Gunnar.

Gunnar trækker således på egne ledererfaringer og på specialiseret viden indenfor området.

Før de mange år hos Garuda var Gunnar bl.a. Afdelingschef i Silkeborg kommune, Kundechef i TopDanmark og Afdelingschef i PFA Pension.

I fritiden spiller Gunnar badminton og er et dedikeret naturmenneske og jæger.

Arne Jul Madsen

Ambassadør for Testmanden

LÆS MERE OM ARNE

Arne er en erfaren HR-ekspert med mere end 50 års erfaring inden for medarbejderudvikling, rekruttering og strategisk HR-ledelse. Siden 2011 har Arne arbejdet som Senior Partner hos Testmanden, hvor vi har fokuseret på at løse opgaver inden for testning i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere.

Tidligere har Arne arbejdet som freelance konsulent i Jylland, hvor han specialiserede sig i opgaver inden for udvikling af medarbejdere, herunder test og tilbagemelding i rekrutteringsprocesser samt udvikling af medarbejderprogrammer. Før dette havde Arne en lang og succesfuld karriere som HR-chef hos Sparekassen Østjylland fra 1971 til 2011, hvor han var ansvarlige for strategisk HR-ledelse, udvikling af ledere og medarbejderes kompetencer samt ressourcestyring og tilpasning af HR-processer.

I sin nuværende rolle som ambassadør for Testmanden fremmer Arne virksomhedens værdier og mission og deltager aktivt i netværks- og branchebegivenheder for at styrke virksomhedens position. Hans dybdegående kendskab til HR-praksis gør ham til en ressource for Testmanden og vores interessenter.

Lonny Eisenhardt

Web og Marketing

LÆS MERE OM LONNY

Takket være Internettet kan jeg sidde på mit kontor i Göteborg i Sverige og redigere hjemmeside og tryksager for TESTMANDEN i Danmark.

Jeg nyder at være en del af en virksomhed som i den grad går op i, at levere et godt stykke arbejde til en fornuftig pris. Det er alle dygtige mennesker med meget erfaring, men også med en “usnobbethed” som gør, at alle kunder er lige vigtige.

Ud over at arbejde med marketing er jeg også danselærer og massør.

Min fritid tilbringes i den svenske natur eller i en dansesal.

Peter Arentzen

Seniorkonsulent – Sjælland

LÆS MERE OM PETER

Peter, som er uddannet Cand. mag fra Københavns Universitet, har arbejdet mange år som konsulent. Peter er specielt trænet i persontest-værktøjer fra Garuda og Neo PI-R. Han er udover at være en særdeles dygtig konsulent ligeledes meget engageret i unge menneskers udvikling og tilknytning til arbejdsmarkedet. Peter lever flot op til de høje faglige krav Testmanden ApS. stiller til vore konsulenter og han bekender sig ligeledes til vort motto – ”kvalitet til fornuftige priser”

LÆS MERE OM BO


Bo Nielsen har mange års erfaring med rekruttering og afdækning af faglige/personlige kompetencer, så det bedste match opnås i en given jobfunktion.

Han er certificeret og erfaren bruger af testværktøjer fra Garuda, People Test Management og Thomas International. Er endvidere certificeret Job Transitions Manager og mentor.

Erfaringerne fra lederstillinger i konsulentbranchen og finanssektoren giver bred indsigt i mange forskellige brancher, som bruges til afdækning af job- og kandidatprofiler.