Om testmanden


Et rekrutteringsbureau som Testmanden, spiller en afgørende rolle i jobformidling

Et rekrutteringsbureau fungerer som bindeled mellem virksomheder, der søger kvalificerede medarbejdere, og kandidater, der leder efter jobmuligheder. Med et dybdegående kendskab til arbejdsmarkedet og et bredt netværk af kontakter kan Testmanden matche de rette kandidater med de rette job.

Testmanden arbejder typisk i flertrins processer, der omfatter jobanalyse, sourcing af kandidater, screening, interviews og endelig matchning af kandidater med de åbne stillinger.

Testmanden adskiller sig med en solid erfaring inden for brug af specialiserede testløsninger, der vurderer kandidaters færdigheder og personlighed. Vi har siddet i topchef stillinger i flere brancher – både i private og offentlige stillinger, og har derfor også gennemført tusindevis af ansættelsessamtaler.

Vi er specialister.

Dertil er vi meget kvalitetsbevidste og laver derfor kun det, som vi er bedst til.

Vi tilbyder en fast pris, og tillader ikke, at kunden får økonomiske overraskelser.

Vi vælger altid den test, som passer bedst til opgaven.
Dette sikrer, at virksomheder får adgang til kandidater, der ikke kun har de rette kvalifikationer, men også passer ind i virksomhedens kultur.

Fordele ved et rekrutteringsbureau

Der er mange fordele ved at bruge et rekrutteringsbureau som Testmanden. For det første sparer virksomheder tid ved at overlade den tidskrævende rekrutteringsproces til eksperter.

Derudover har Testmanden adgang til et bredt netværk af kandidater, herunder dem, der ikke aktivt søger job, hvilket giver virksomheder adgang til skjulte talenter.

Endelig sikrer Testmandens screeningsværktøjer, at kun de mest egnede kommer til samtale, hvilket øger chancerne for en vellykket ansættelse for virksomheden.

MindKey HRM system

Vi har fundet et godt værktøj, som er både meget fleksibelt og samtidig har en yderst fornuftig pris sætning. Deres supportteknikere får meget ros af vore kunder. 

Systemet er intuitivt let at tilgå, er netbaseret og har et flot design. Det har samtidig en væld af muligheder for registrering og styring af alle personalerelaterede aktiviteter og kan tale sammen med alle lønsystemer. 

Kontakt os for en drøftelse og evt. præsentation.

Persontest

Der findes rigtig mange forskellige persontest på markedet. Mange er seriøse, men der findes også test der styres af bagvedliggende ideologier eller trosretninger. 

Nogle test har deres styrker ved ansættelser og andre er mere udviklingsegnede. Nogle test er meget simple og let forståelige og andre er meget detaljerede og meget præcise. Nogle fokuserer på Typologier, andre på individuel adfærd og igen andre på intelligens. 

Vi sparrer gerne om brugen af de test, I allerede har købt, eller rådgiver jer om valget af test. Kontakt os og aftal et møde. 


Vi arbejder ud fra følgende filosofi