Bliv franchisetager

Skab eget rekrutteringsbureau i dit lokal område 

Bliv franchisetager i Testmanden

Ønsker du at blive franchisetager i Testmanden?

Læs videre og opdag, hvordan du kan blive en del af et afprøvet koncept, der har vist sit værd siden 2011. Testmanden har siden 2011 vist sit værd og er et solidt koncept, der tilbyder franchise i udvalgte geografiske områder. Bliv klogere på hvordan du kan blive en del af et succesfyldt koncept.

Om Testmanden

Testmanden er et solidt rekrutteringsbureau, der siden vores grundlæggelse i 2011 har hjulpet utallige virksomheder med at finde de rette kandidater, hvilket har resulteret i høj kundetilfredshed og stærke samarbejder.

Din profil

Du skaber allerede gode resultater, men vil gerne opnå et større udbytte af den indsats du leverer.

Du er typisk en erfaren rekrutteringskonsulent, leder eller key account ansvarlig der gerne vil være selvstændig.
Du er struktureret og har en naturlig evne til at planlægge og følge op på dine opgaver. Effektiv tidsstyring og overblik er nøglekompetencer i denne rolle.
Du er en mester i at opbygge og vedligeholde relationer, både med kunder og kandidater. Din evne til at skabe stærke netværk er afgørende for din succes.

Sammen blive succesen større

Testmanden tilbyder geografisk eksklusivitet, så du som franchisetager arbejder i dit eget geografisk nærområde.  
Du bliver en del af et eksklusivt samarbejde inden for rekruttering, hvor vi deler erfaringer og strategier for at sikre, at vi sammen skaber de bedste resultater for vores kunder.
Du får adgang til vores store vidensbank, hvor du kan hente inspiration, viden og best practices, der hjælper dig i din daglige drift.
Vi tilbyder en omfattende uddannelse, der gør dig til en certificeret specialist i vores test- og rekrutteringsmetoder, hvilket sikrer, at du er klædt på til at levere topkvalitet.

Vores koncept

Som franchisetager i Testmanden bliver du en del af et etableret og succesfuldt koncept. Vi tilbyder vores franchisetagere en solid platform med velafprøvede processer, omfattende træning og kontinuerlig support. Vores forretningsmodel er designet til at sikre, at du kan levere høj kvalitet og pålidelig service til dine kunder.

Din investering

Når du bliver franchisetager i Testmanden, køber du 75% af et datterselskab med eneret i et specifikt geografisk område. Dette område omfatter en hovedby samt omkringliggende mindre land- og byområder. Denne model giver dig mulighed for at opbygge og drive din egen forretning under Testmandens anerkendte brand, samtidig med at du drager fordel af vores centrale support og ressourcer.

Fordele ved franchise

  1. Afprøvet Koncept: Du bliver en del af et velafprøvet koncept, der har vist sig at være effektivt og succesfuldt siden 2011. Vores erfarne team vil guide dig gennem opstartsfasen og støtte dig løbende, så du kan fokusere på at vækste din forretning.
  2. Eksklusivitet: Som franchisetager får du eneret i et geografisk område, hvilket giver dig mulighed for at opbygge stærke lokale relationer og en solid kundebase uden konkurrence fra andre Testmanden franchisetagere.
  3. Stærkt brand: Testmanden er et anerkendt navn inden for rekruttering, og du vil drage fordel af vores etablerede omdømme og markedsføring. Dette gør det lettere at tiltrække kunder og opbygge troværdighed i dit område.
  4. Omfattende support: Vi tilbyder omfattende træning og løbende support inden for alle aspekter af forretningen, fra markedsføring og salg til rekruttering og kundeservice. Vores mål er at sikre, at du har alle de værktøjer og ressourcer, du behøver for at lykkes.
  5. Avancerede metoder: Du får adgang til vores testmetoder og rekrutteringsværktøjer, der hjælper dig med at identificere og matche de bedste kandidater med dine kunders behov. Dette sikrer høj kundetilfredshed og gentagne forretninger.
  6. Fleksibilitet: Selvom du drager fordel af vores centrale support og ressourcer, har du samtidig frihed til at drive din forretning som du ønsker. Du kan tilpasse dine strategier og tjenester for at imødekomme de specifikke behov i dit område.

Processen for at blive franchisetager i Testmanden er enkel og ligetil:

  1. Kontakt: Send en mail eller ring til os for en indledende samtale. Vi vil diskutere dine mål og vurdere, om det er rette match for begge parter.
  2. Evaluering: Vi gennemgår din baggrund og erfaring for at sikre, at du har de nødvendige kompetencer og motivation til at drive en succesfuld Testmanden virksomhed.
  3. Franchisesaftale: Hvis alt går godt, udarbejder vi en franchiseaftale, der beskriver vilkårene og betingelserne for samarbejdet. Dette inkluderer din investering og de ressourcer, vi vil stille til rådighed for dig.
  4. Træning og opstart: Du vil modtage omfattende træning og support for at komme godt fra start. Vores team vil være med dig hele vejen for at sikre, at du er godt forberedt på at drive din nye forretning.

Er du klar til at tage det næste skridt og blive franchisetager i Testmanden? Kontakt os i dag for at lære mere om mulighederne og hvordan du kan blive en del af vores team. Vi ser frem til at høre fra dig!

Telefon: 70 22 92 22
Mail: mail@testmanden.dk